Produk serat keramik

  • Kemul Serat Keramik

    Kemul Serat Keramik

    Selimut serat keramik yaiku kemul jarum sing digawe saka serat keramik kemurnian dhuwur tanpa pengikat organik, njamin produk kasebut nduweni keandalan lan stabilitas sing apik ing lingkungan apa wae.Proses produksi kalebu needling, mbentuk termal, nglereni vertikal lan horisontal lan rolling.Selimut serat keramik JIUQIANG ditampilake kanthi entheng lan efisien termal, ngasilake materi sing nduweni kaluwihan panyimpenan panas sing kurang lan resistensi lengkap kanggo kejut termal lan akeh digunakake ing macem-macem aplikasi pangolahan panas.

  • Papan Serat Keramik Kab

    Papan Serat Keramik Kab

    Papan serat keramik minangka produk kaku sing digawe saka serat keramik sing digawe vakum kanthi pengikat organik lan anorganik, kanthi utawa tanpa pengisi mineral.Iki diprodhuksi liwat sawetara saka sudhut Kapadhetan kelas lan harnesses.Papan kasebut ditampilake kanthi stabilitas suhu dhuwur, konduktivitas termal sing sithik, malah kapadhetan, lan tahan banget marang kejut termal lan serangan kimia.Bisa digunakake minangka komponèn individu saka lapisan tungku utawa minangka lapisan pasuryan panas hard minangka jampel serep.

  • Modul Serat Keramik

    Modul Serat Keramik

    Modul serat keramik refractory minangka produk lapisan refraktori anyar kanggo nyederhanakake lan nyepetake konstruksi tungku lan nambah integritas lapisan.Produk kasebut, putih murni, ukuran normal, bisa langsung dipasang ing bolt anchor saka lembaran baja tungku industri, kanthi insulasi tahan api lan termal sing apik, sing nambah integritas insulasi refraktori tungku lan nambah teknologi lapisan tungku.Suhu klasifikasi (Saka 1050 ° C nganti 1600 ° C).

  • 0.5-12 Mm Ketebalan Kertas Kaowool Panas Isolasi Penyegelan Kertas Serat Keramik untuk Pintu Api

    0.5-12 Mm Ketebalan Kertas Kaowool Panas Isolasi Penyegelan Kertas Serat Keramik untuk Pintu Api

    JIUQIANG kertas serat keramik resistance termal diprodhuksi saka serat keramik dhuwur-bahan karo isi bal slag kurang, lan kawangun menyang sheet fleksibel banget liwat ngantem unik, deslagging, slurry-compounding, long net mbentuk, aman banyu vakum, pangatusan, nglereni lan Rolling pangolahan. .Iki ditondoi kanthi resistensi suhu dhuwur lan insulasi panas lan kemampuan anti-lebur sing dhuwur, konduktivitas termal sing sithik, tahan korosi kimia lan stabilitas kejut termal.Dadi kertas bisa digunakake digunakake ing bangunan, industri kaca kanggo misahake bantalan teeming.Nyedhiyakake tahan panas maksimal lan insulasi termal ing papan sing winates.

  • Tali Serat Keramik Kab

    Tali Serat Keramik Kab

    Produk tekstil serat keramik kalebu kain, tali, belang, benang lan produk liyane, sing digawe saka katun serat keramik, filamen EG, paduan baja tahan karat suhu dhuwur liwat proses khusus.

    Saliyane produk ing ndhuwur, kita uga nyedhiyakake spesifikasi lan kinerja tekstil suhu dhuwur khusus, miturut syarat suhu lan kondisi operasi tartamtu sing ditetepake dening pangguna.

    Kita nyedhiyakake tali bunder, tali persegi lan tali bengkong.Loro-lorone jinis duwe rong jinis, filamen kaca sing dikuatake lan stainless steel sing dikuatake.

  • Tape Kain Serat Keramik

    Tape Kain Serat Keramik

    Pita Kain Serat Keramik yaiku kain tenun sing digawe saka benang tenunan serat keramik berkualitas tinggi.Iki ditampilake kanthi insulasi panas lan bahan protèktif suhu dhuwur ing kabeh jinis instalasi termal lan sistem konduktor panas, digunakake ing welding, karya pengecoran, pabrik aluminium lan baja, insulasi boiler lan segel, galangan kapal, refinery, pembangkit listrik lan pabrik kimia. .

  • Serat Keramik Wangun Vakum Wangun

    Serat Keramik Wangun Vakum Wangun

    Wangun vakum paking serat keramik digawe saka katun insulasi silikat aluminium berkualitas tinggi, kemajuan cetakan vakum.Tujuan pangembangan prodhuk iki yaiku kanggo nggawe kinerja suhu dhuwur lan produk kanthi wujud mandiri.Gasket serat keramik kanggo nggawe produksi tartamtu kanggo syarat apa wae, saben produk miturut wujud lan ukurane, kudu nggawe cetakan khusus, miturut syarat kinerja produk, milih binder lan aditif kanggo syarat kasebut.Kabeh produk duwe shrinkage kurang ing kisaran suhu operasi, lan njaga insulasi dhuwur, bobot entheng lan karakteristik tahan impact.

  • Gasket Serat Keramik Insulasi Suhu Tinggi

    Gasket Serat Keramik Insulasi Suhu Tinggi

    Wangun serat Keramik minangka bahan insulasi termal sing cocog sing digawe saka serat keramik refraktori Jiuqiang, nekani binder organik anorganik lan cocog.Campuran kasebut diproses kanthi vakum dadi papan utawa wangun sing njaga kekuatan mekanik sing apik sawise dadi panas.Papan serat alumina bisa digawe nggunakake papat jinis serat dhasar: suhu klasifikasi 1000 ° C, 1150 ° C, 1260 ° C, 1400 ° C.

  • Expanded Keramik Serat Paper Kanggo Furnace Door Insulating

    Expanded Keramik Serat Paper Kanggo Furnace Door Insulating

    JIUQIANG ditambahi kertas serat keramik grafit diproses karo katun serat keramik kualitas dhuwur lan ditambahi grafit, kang sawise ngantem, nyawiji, cocog Binders, ngecor lan pangatusan, cutter, packaging lan produksi kerajinan liyane menyang kualitas dhuwur ditambahi kertas serat grafit.Ekspansi sing dhuwur ndadekake produk kanthi efek sealing sing luwih apik.Bisa digunakake ing pawon, otomotif, aerospace, pengecoran lan lapangan liyane.