Expanded Keramik Serat Paper Kanggo Furnace Door Insulating

Katrangan singkat:

JIUQIANG ditambahi kertas serat keramik grafit diproses karo katun serat keramik kualitas dhuwur lan ditambahi grafit, kang sawise ngantem, nyawiji, cocog Binders, ngecor lan pangatusan, cutter, packaging lan produksi kerajinan liyane menyang kualitas dhuwur ditambahi kertas serat grafit.Ekspansi sing dhuwur ndadekake produk kanthi efek sealing sing luwih apik.Bisa digunakake ing pawon, otomotif, aerospace, pengecoran lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi Khas

● Efek insulasi knalpot mobil.
● Welding alangan termal.
● Paket konverter katalitik tanduran.
● Paket Sendok.
● Thermocouple pangayoman tabung.
● Sealing kanggo lawang pawon.
● Sealing lan insulating pat.
● Expansion joints kanggo tungku.
● Insulating materi kanggo aplikasi ngarep.
● Filter materi kanggo suhu dhuwur.
● Bahan isolasi kanggo industri kaca lan logam.
● Insulasi kanggo knalpot mobil lan pipa knalpot.
● Fireproof.
● Paket casting industri.insulasi panas, Mesin swara.

Kertas serat Keramik sing ditambahi1

Kaluwihan Kita

1. Low konduktivitas termal lan kurang panyimpenan panas.
2. Expansivity dhuwur.
3. Good sealing efek.
4. Asbestos-free, lingkungan aman.
5. Bukti swara lan insulasi panas sing apik.
6. Expansion joint seal lan insulasi.

Data Teknis

Jeneng produk Suhu Kapadhetan Expansivity Spesifikasi (mm)
Kertas Grafit sing ditambahi 1260C 220-250kg/m3 500-600% 60.000*610/1220*1
30.000*610/1.220*2
20.000*610/1.220*3
15.000*610/1.220*4
12.000*610/1.220*5
10.000*610/1.220*6

FAQ

1. Kepiye carane sampeyan bisa ngontrol kualitas sampeyan?
Kanggo saben pangolahan produksi, kita duwe sistem QC lengkap kanggo komposisi kimia lan sifat fisik.Sawise produksi, kabeh barang bakal diuji.

2. Apa wektu pangiriman sampeyan?
Biasane mbutuhake babagan 15- 20 dina sawise nampa pembayaran lanjut.

3. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?
Ya, conto gratis kasedhiya, nanging panuku bakal nanggung kabeh biaya pangiriman.

4. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Kita bisa nampa simpenan 30%, imbangan 70% kanggo salinan BL, uga sampeyan bisa nggawe pesenan jaminan perdagangan.

5. Apa sampeyan pabrik?
Ya, mesthi, welcome kanggo ngunjungi kita lan aku bakal nuduhake sampeyan.

6. Apa kemul serat keramik sampeyan bisa ndemek geni?
Ya, iku bisa.Mangga mesthekake nggunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita